TuinWonen

Het hele jaar door van de tuin genieten?

Het hele jaar door van de tuin genieten?

Iedereen kent het gevoel vast wel, je wilt lekker in de tuin genieten van een goed boek of een lekker drankje, maar het weer besluit om even niet mee te werken. In plaats van een zonovergoten middag krijg je een hagelbui met warm weer. Dit is natuurlijk niet fijn en een echte killer van je middag, maar wij hebben een goede oplossing voor dit probleem gevonden. Dit is namelijk de terrasoverkapping. De terrasoverkapping is de laatste jaren steeds populairder geworden. DIt is ook best logisch aangezien het een mooie en luxe aanvulling is op jouw tuin. En door deze mooie en luxe aanvulling kunt u het grootste gedeelte van het jaar buiten in de tuin genieten.

Wat voor keuzes zijn er voor mijn overkapping?

Maar wat voor keuzes heeft u nou als u beslist een overkapping te nemen? Bij Foravida heeft u de keuze uit de kleuren antraciet en creme wit. Maar hiernaast heeft u ook keuze uit verschillende overzetkappen, bijvoorbeeld halfrond, vlak of klassiek. En de keuze uit een polycarbonaat of glazen dak. Oftewel er zit zeker een overkapping bij die bij uw tuin past. Naast deze keuzes heeft u ook een veel inzeg in de formaat van de overkapping. De overkapping van Foravida zijn verkrijgbaar vanaf 3.06 meter en kunnen oneindig gekoppeld worden. Ook heeft u keuze in de diepte van de overkapping. Deze begint met 2.5 meter en gaat tot maximaal 4 meter diep. Oftewel alle keuze van de overkapping ligt aan u en uw tuin, en hiermee kunt u alle mogelijkheden ontdekken om met een simpele overkapping een luxe tuinkamer te maken.

Wat voor een dakbedekking kan ik kiezen voor mijn overkapping

De dakbedekking van een overkapping is erg belangrijk, dit natuurlijk omdat dit het grootste deel bedekt van uw gehele overkapping en daarvoor een grote impressie heeft op de algemene look van uw overkapping. Bij Foravida kunt u kiezen uit terrasoverkappingen met polycarbonaat of uit een glazen dak. Bij de overkappingen met polycarbonaat zijn er twee keuzes mogelijk. De eerste is melkwit polycarbonaat, dit is vooral handig wanneer u veel zon heeft in uw tuin, die het melkwitte polycarbonaat kan tegenhouden. Hiernaast is er ook helder polycarbonaat, deze vorm polycarbonaat is vooral handig als u een tuin op naarden heeft. Naast het polycarbonaat heeft u ook glazen dakbedekking, deze wordt vooral gekozen voor de extra luxe en mooie uitstraling die het heeft.

Wat voor opties heb ik voor de voorkant en zijkant voor mijn overkapping?

Je zou bijna denken dat er geen opties meer over zijn maar natuurlijk moet er ook gekozen worden wat voor soort overkapping u wilt aan de voor-en zijkant. Aan de voorkant heeft u drie opties, namelijk de standaard overkapping, hierbij is de voorkant van de terrasoverkapping open. De overkapping met schoren, wat een landelijke uitstraling geeft. En de overkapping met twee schoren per staander wat zorgt voor een echte klassieke uitstraling. Verder heeft u ook veel opties voor de zijkant van uw overkapping. Deze kan namelijk gewoon open zijn, maar ook met een zijspie van polycarbonaat. Dit kan u beschermen tegen invallende regen en wind. Ook kunt u kiezen voor een zijwand met aluminium panelen waardoor de zijkant van de overkapping volledig dicht is. Hiernaast kunt u ook kiezen voor de 8 graden spie, maar deze kan alleen geplaatst worden met een overkapping met een standaard diepte. En ook kunt u voor een glazen schuifwand rondom uw overkapping kiezen. Dit zorgt voor een echte tuinkamer waar u zorgeloos buiten kan zitten.

Bent u even enthousiast over een nieuwe tuinoverkapping als wij? Kijk dan snel bij het ruime assortiment van foravida.nl om te zien welke overkapping goed bij jou tuin past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.