AlgemeenWonen

3x Kersttips voor in coronatijd

3x Kersttips voor in coronatijd

De kerst zit er aan te komen. Je merkt het al aan het weer, het wordt kouder. Daarmee wordt het ook gezelliger. Helaas moeten we rekening houden met corona en kunnen we niet met zijn allen rond de kerstboom zitten dit jaar. We zullen het klein moeten houden. Toch is geven iets wat hoort bij kerst en dat willen we niet kwijt. Daarom hebben we drie kersttips bedacht speciaal voor in de coronatijd. Dus lees ons lijstje voor wat kerst inspiratie.

1.      Videokerst

Ja, we moeten eraan geloven. Niet de hele familie kan uitgenodigd worden, maar hier is wel een leuke oplossing voor. Bel namelijk al je vrienden en familie in een videokerstgroep. Je kunt met verschillende apps, videobelgroepen aanmaken. Je kunt hier al je geliefden voor uitnodigen en lekker bellen met zijn allen. Je kunt zelfs leuke spelletjes spelen of quizzen bedenken. Kerst op afstand hoeft niet minder gezelligheid te betekenen. Dus bellen maar.

2.      Blijf positief

Probeer niet alleen de negatieve kanten te zien. Een kleine groep met mensen hoeft niet te betekenen, dat je het minder gezellig hebt. Probeer juist deze kerst er iets leuks van te maken, ook al is de groep klein. Probeer bijvoorbeeld een nieuw bordspel uit of hou een film marathon. Je kunt ook extra uitpakken met versieringen en cadeaus. Probeer een stapje extra te zetten, zodat de kerst nog steeds onvergetelijk leuk wordt.

3.      Geven op afstand

Je kunt natuurlijk niet bij iedereen langs de deuren. We raden wel aan als iemand dichtbij woont, cadeaus zelf te bezorgen om de postbodes iets minder te belasten. Woont iemand verder weg? Dan is cadeaus bestellen en laten bezorgen toch echt ideaal! Je kunt voor van alles gaan. Van douchspullen tot kleding. Misschien ook leuk om te geven: kerstversiering. Bijvoorbeeld een kerstboeket. Kijk hiervoor snel op http://www.boeketcadeau.nl, hier vind je veel keuze. Ook hebben ze 7 dagen vers garantie en bezorgen ze op zondag!

Dit waren ze, onze kersttips voor in de coronatijd. Het is niet makkelijk allemaal, maar dat betekent niet dat het ongezellig moet zijn. Maak er het beste van en fijne kerst alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.