TuinWonen

Zo tover je je huis om in een wellness paradijs!

Zo tover je je huis om in een wellness paradijs!

De spa lijkt meer in trek dan ooit tevoren. Het is heerlijk om jezelf af en toe eens lekker te laten verwennen en waar kan dat nou beter dan in een wellness center? Wat nou als ik je vertel dat je dat gevoel ook zelf in huis kunt halen? Bij Fonteyn Spa’s hebben ze namelijk alles wat je zoekt om je huis om te toveren in je eigen wellness paradijs. Zo hoef je de deur niet eens meer uit! Klinkt goed, niet? Lees gauw verder, want in deze blogpost vertel ik je er meer over!

Optimaal genieten in je eigen jacuzzi

Een eigen jacuzzi: wie wil dat nou niet? Bij veel mensen bestaat de illusie dat een jacuzzi een vermogen kost, maar tegenwoordig valt dat reuze mee. Er zijn verschillende modellen op de markt, waarvan er een aantal goed betaalbaar zijn. 

Opblaasbare hottub
Voor een paar honderd euro kun je al eigenaar zijn van je eigen hottub. Het gaat daarbij om een opblaasbaar model. Een opblaasbare model heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele hottub of jacuzzi. Zo is hij gemakkelijk op te zetten en kun je hem eenvoudig verplaatsen!

Traditionele hottub

Heb je een iets ruimer budget? Dan kun je ook kiezen voor een traditionele spa. Deze is wel iets duurder dan de opblaasbare variant, maar de opties en mogelijkheden zijn dan ook uitgebreider. Daarnaast is een traditionele hottub onder andere zuiniger als het aankomt op het verbruik van energie en water. 

De voordelen van je eigen jacuzzi

Even ontspannen in de jacuzzi is natuurlijk heerlijk, maar wist je bijvoorbeeld ook dat het ook erg goed is voor je gezondheid? Ik heb een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Een jacuzzi…

  • zorgt voor ontspanning en stressvermindering;
  • levert een bijdrage aan de verlichting van (spier)pijn;
  • verbetert de bloedcirculatie;
  • behoeft erg weinig onderhoud!

Enthousiast geworden en zelf op zoek naar een hottub of jacuzzi voor bij jou thuis? Een uitgebreid assortiment aan hottubs vind je op de website van Fonteyn Spa’s of in de uitgebreide showroom van Fonteyn in Uddel, tussen Apeldoorn en Harderwijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.