Keuken

Trendalert: de nieuwste kleurentrends voor jouw keuken

Trendalert: de nieuwste kleurentrends voor jouw keuken

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe keuken, zijn er een hoop keuzes waar je voor komt te staan. De indeling en de materialen van de keuken zijn daar twee goede voorbeelden van. Maar kom je wat verder in het ontwerpproces? Dan moet je ook goed na gaan denken over het kleurgebruik. En om er zeker van te kunnen zijn dat je de plank niet mis gaat slaan, is het slim om daar kritisch naar te kijken. Wat de nieuwste trends op het gebied van kleuren zijn tijdens een keuken kopen, lees je hier.

Keukens in neutrale en aardse kleuren zijn enorm gewild

Een van de populairste keukenstijlen van dit moment, zijn neutrale en aardse kleuren. Dit pallet past bijvoorbeeld perfect binnen een Japandi woonstijl of een Wabi Sabi woonstijl. Door het rustige kleurgebruik kun je altijd nog uitpakken met wat kleur. Denk daarbij aan een gekleurd tegeltje op de muur of een set kleurrijke woonaccessoires. Heb je op dit moment al een concreet beeld in je hoofd hoe de keuken vorm moet gaan krijgen? Voor iedere ruimte is er altijd een prachtige oplossing te realiseren.

Ga voor tijdloos en kies voor een strakke keuken in het wit

De keuken is een van de ruimtes die je het meest gebruikt in huis. Daarom is het niet alleen belangrijk dat je investeert in materialen die bestand zijn tegen een stootje, zoals natuursteen of marmer. De keuken moet er na vele jaren natuurlijk nog steeds even mooi uit blijven zien. Om zeker te zijn van een tijdloos totaalplaatje, is het slim om voor rustige kleuren te gaan. Zo blijft een keuken in het wit nog steeds een van de meest tijdloze keuzes die je kunt maken. Niet zo gek dus dat deze kleur altijd nog steeds een erg geliefde keuze is onder woningbezitters.

In een keukenwinkel krijg je een goed beeld van de actuele keukentrends

Kom je graag te weten wat alle trends zijn op het gebied van de kleuren voor de keuken? Maar ook op het gebied van de indeling van de keuken en de apparaten die je uit kunt zoeken voor het nieuwe ontwerp? Breng dan altijd even een keer een bezoek aan een keukenwinkel bij jou in de buurt. In één oogopslag zie je tal van aantrekkelijke designs en je doet de nodige inspiratie op voor het toekomstige ontwerp bij jou in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.