AlgemeenKeuken

4 bijzondere taart recepten die te vinden zijn op Bouwhuis.com

4 bijzondere taart recepten die te vinden zijn op Bouwhuis.com

Houd jij ontzettend van bakken, maar ben je inmiddels ook wel een beetje uitgekeken op die standaard slagroom- of appeltaart? Zou je graag eens iets anders willen maken, een bijzondere taart zoals je die nog nooit eerder hebt gemaakt én geproefd? Kijk dan eens op de website van Baktotaal Bouwhuis. Hier vind je namelijk de lekkerste taart recepten. In deze blog willen we graag vier bijzondere taart recepten die op bovengenoemde pagina te vinden zijn uitlichten. Lees je mee?

Radler kwarktaart

Zeg maar gedag tegen al die standaard kwarktaarten want nadat je een Radler kwarktaart hebt geproefd, wil je niets anders meer. Veel mensen houden ervan om tijdens de hete zomerdagen een lekker verkoelende Radler te drinken. Deze zoete frisdrank met veelal een citroen of limoen smaak is zowel met als zonder alcohol te koop. Zo kunnen de kinderen ook genieten van een lekker stukje Radler kwarktaart! Over het algemeen is een kwarktaart niet moeilijk om te maken. De meeste tijd gaat namelijk zitten in het opstijven ervan. Ook ideaal om te serveren als dessert.

Kinder Bueno taart

Wie is er nu niet dol op Kinder Bueno?! Als we zo om ons heen kijken niet alleen kinderen! Ook volwassenen doe je vaak een groot plezier met chocolade. Niets lekkerder dus dan een heuse Kinder Bueno taart die bomvol heerlijke chocolade zit. Om je vingers bij af te likken! Voor het maken van deze taart wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten chocolade: melk, puur en wit. En ook wat betreft de afwerking kun je helemaal los gaan. Wel even opletten dat de chocolade niet tijdens het bakken al wordt opgesnoept!

Suikervrije kwarktaart met eetbare bloemen

Een Radler kwarktaart of een Kinder Bueno taart kunnen nog zo lekker zijn, helaas is een dergelijke caloriebom niet voor iedereen weggelegd. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je diabetes hebt en daardoor op moet passen met suikerrijke producten. Gelukkig zijn er ook verschillende suikervrije taart recepten te vinden, zoals een suikervrije kwarktaart met eetbare bloemen. In deze taart is de suiker vervangen door een suikervervanger. Zo kan ook jij genieten van een heerlijk stukje taart.

Ruby chocoladecake met aardbeien

Heb je wel eens roze chocolade gezien? Met ruby chocolade kun je jouw cake van een prachtige subtiele roze kleur voorzien. Deze chocoladesoort is overigens niet alleen roze van kleur, maar heeft ook nog eens een typerende bessensmaak. Is het aardbeienseizoen weer aangebroken? Maak dan eens een heerlijke ruby chocoladecake afgewerkt met verse aardbeien. Dat wordt smullen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.