InterieurSlaapkamer

Welk hoeslaken past het best bij jou? 3x hoeslaken van verschillende stoffen

Welk hoeslaken past het best bij jou? 3x hoeslaken van verschillende stoffen

Het beddengoed waar je mee slaapt bepaald voor een groot deel jouw slaapcomfort en is daarom erg belangrijk. Met name het hoeslaken waar je op ligt kan voor een groot deel bepalen of je de hele nacht ligt te voelen of slaapt als een roosje. Ben je iemand die het snel warm heeft in bed of lig je vaak te bibberen? Dit is één van de factoren die een grote rol kan spelen bij de keuze van een hoeslaken. Maar hoe weet je nu wanneer je online op zoek bent naar een goed hoeslaken, welk hoeslaken je fijn vindt en welke je beter niet kunt bestellen? In dit blogartikel nemen we je mee in de meest gekozen hoeslakens en leggen we de verschillen in materiaal haarfijn voor je uit. 

Katoen

Heb jij het snel warm in bed en lig je daardoor snel te woelen en te draaien? Dan is een hoeslaken van katoen of katoen-satijn wellicht een goede keuze voor jou. Katoen is een natuurproduct die heel populair is als materiaal voor beddengoed. Dit komt doordat katoen goed ademt en vocht goed opneemt. Het is een sterk en duurzaam materiaal en staat erom bekend dat je er goed op kan rollen wanneer je een pyjama of slaapshirt draagt in bed. Slaap je vaak met een pyjama aan of heb je het snel warm? Dan zijn de katoenen hoeslakens een uitstekende keuze. TIP: Zorg er wel voor dat je met het uitzoeken van een katoenen hoeslaken de juiste maat kiest! Katoen is niet rekbaar waardoor het snel verschuift als je niet de juiste maat hebt gekozen. 

Badstof 

Een badstoffen hoeslaken is heerlijk zacht en is extra geschikt voor mensen die ’s nachts veel vocht verliezen door transpiratie of incontinentie. Dit maakt de badstoffen hoeslakens van Cinderella ook uitstekend geschikt voor kinderen. Het katoen met polyester is op een speciale manier verweven waardoor de stof ontzettend goed vocht opneemt. Een klein ongelukje is hierdoor geen enkel probleem. Door de manier van weven krijgt dit hoeslaken ook veel meer volume en voelt het extra zacht aan, hierdoor is het een fijn hoeslaken voor mensen die veel bewegen in hun slaap. Door het gebruik van polyester en door de manier van weven zijn deze hoeslakens lekker rekbaar waardoor ze goed om het bed heen sluiten en niet snel zullen verschuiven. 

Flanel

Ben jij iemand die het snel koud heeft in bed en die de hele nacht ligt te bibberen als het bed niet warm genoeg is? Dan is een hoeslaken van Flanel de beste keuze voor jou. Flanel staat erom bekend om zich snel aan te passen aan de lichaamstemperatuur en om warmte goed vast te houden. Dit maakt het uitermate geschikt voor de herfst en winter of voor mensen die het over het algemeen snel koud hebben in bed. Bij  Cinderella is er een ruim aanbod verschillende hoeslakens. Wat voor type slaper je ook bent, je vindt hier gegarandeerd een hoeslaken van goede kwaliteit die perfect aansluit op jouw behoeftes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.