Wonen

Online boodschappen bestellen – morgen in huis!

Online boodschappen bestellen

Wil je online boodschappen bestellen en laten bezorgen, dan wil je daar niet lang op moeten wachten. Bij veel boodschappenbezorgdiensten moet je dagen wachten tot je bestelling bij je thuis bezorgd kan worden. Dat kan beter, vindt Foodmarkt. Daarom kun je bij hen je boodschappen de volgende dag al bezorgd krijgen, wanneer je voor 12:00 bestelt.

Het gemak van boodschappen laten bezorgen

Zeker in de huidige tijden met Corona-maatregelen, is boodschappen laten bezorgen een hele fijne uitkomst. Zeker wanneer jij je tot een risicogroep rekent. Maar ook wie liever het zekere voor het onzeker neemt en gezondheidsrisico’s graag mijdt, is het online bestellen van boodschappen een heel verstandige keuze. Elk tripje naar de supermarkt minder is weer mooi meegenomen. 

Ook handig is dat je bij Foodmarkt veel producten per kilo kunt bestellen, zoals groente, fruit en houdbare items. Zo hoef je niet met zware boodschappen te zeulen. Online boodschappen bestellen is zo een prettige dienst voor wie geen auto heeft of wie niet te zware boodschappen wil of kan tillen. Door online je boodschappen te bestellen en de volgende dag te laten bezorgen, ben je van dat gehannes af.

Hieronder lees je meer over de service van deze bezorgdienst.

Zo werkt online boodschappen bestellen bij Foodmarkt

Je boodschappen laten bezorgen via Foodmarkt is heel gemakkelijk. Op hun website vind je een uitgebreid assortiment aan producten, van vers tot houdbaar. Ook bieden ze veel producten in grootverpakking aan. Handig, want op die manier geef je minder uit aan je boodschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffiebonen van A-merken zoals Lavazza en Segafredo. Ook je favoriete kruiden kun je in bulk kopen, zoals een kilo gyroskruiden, chilipoeder of knoflookgranulaat. Op die manier kun je een hele tijd vooruit, en bespaar je jezelf niet alleen geld maar ook bezoekjes aan de supermarkt. 

Naast vele houdbare producten vind je bij Foodmarkt ook verse etenswaren. Dit omdat het hun missie is om de consument te ondersteunen in het vormgeven van een gezonde leefstijl. In hun aanbod van marktverse producten vind je onder andere je favoriete fruitsoorten per kilo, zoals bananen en appels. Daarnaast vind je er natuurlijk allerlei verse groenten, zoals paprika’s en kroppen sla. En natuurlijk kunnen aardappels en kruiden ook niet ontbreken. 

Naast etenswaren kun je hier ook je overige boodschappen online bestellen. Denk hierbij aan non-food producten zoals toiletpapier, schoonmaakartikelen en vuilniszakken.

Voorwaarde is dat je voor minimaal 50 euro aan boodschappen bestelt. Vanaf een besteed bedrag van 85 euro zullen ze de boodschappen gratis laten bezorgen. Bestel je voor 12:00, dan heb je de boodschappen de volgende dag al op je stoep. Ongekend in Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.