InterieurWonen

Eleonora meubelen: een Hollands meubelmerk met karakter

Eleonora meubelen

In de jaren negentig ontmoette een man, genaamd Willem Schakel. Tijdens een liefdadigheids reis naar Roemenië een meisje, genaamd Eleonora. Eleonora had besloten om Willem mee te nemen naar haar ouders meubelfabriek. Dit is waar het allemaal begon. Willem besloot te investeren in het bedrijf van Eleonora haar ouders. Hieruit is gekomen dat zelfs zoveel jaren later het bedrijf Eleonora, nog steeds bestaat. Het bedrijf loopt in de oude tijd goed maar ook in de nieuwe tijd. Eleonora blijft zich vernieuwen, waardoor het bedrijf verfrissend blijft.

De uitgebreide meubelcollectie van Eleonora

De collectie van de Eleonora meubels wordt met meerder seizoen gewisseld. Op deze manier blijft hun assortiment ruim en kunnen ze nieuwe klanten aantrekken met hun nieuwe producten. De productie van Eleonora meubels kent een ruim aantal productlijnen en deze productlijnen wisselt dus meerdere keren per seizoen. Op deze manier wordt ook de showroom fris en fruitig gehouden. De wisselingen vinden vooral plaats op het moment dat en actuele interieurtrends ontwikkeld zijn. De meubels hebben daar en tegen een eigen karakter en zijn zeer uniek, waardoor de meubels voor een langere tijd in de mode zullen zijn.

Uniek: Eleonora meubels hebben kwaliteit en elegantie

Eleonora staat bekend om het feit dat alles bij Eleonora uniek is. Eleonora wordt daarom ook wel als synoniem gebruikt voor kwaliteit en elegantie. Eleonora staat ervoor om topkwaliteit te leveren zonder een al te duur prijskaartje. Het moet betaalbaar blijven voor de ‘gewone’ mensen en niemand wilt natuurlijk een heel fortuin uitgeven aan alleen je interieur van je huis.

Eleonora heeft alles wat je voor je interieur nodig hebt. Zo hebben ze tafels, kasten, banken en nog veel meer. Omdat het assortiment zo breed is, is de keuze soms best lastig. Er is zoveel keuzemogelijkheid dat je echt moet nagaan wat je eigen stijl is, om bij je eindpunt komen. Je kunt altijd iemand meenemen om advies te vragen over wat je wilt kopen. De medewerkers willen je ook altijd met liefde helpen. Zij zullen je uitleggen wat het beste bij je interieur zou passen en waarom je het beste voor het betreffende meubel kunt kiezen. Door de bijzonderheid van de meubels wordt je woonkamer of betreffende kamer uniek maar wel naar je smaak ingericht.

Eleonora meubels

Woonaccessoires: maak jouw interieur af met de juiste accessoires

Naast de meubels van Eleonora die echt geweldig zijn, hebben ze ook een hele hoop woonaccessoires in hun assortiment zitten. Door de meubels van Eleonora wordt uw huis natuurlijk al een stuk aantrekkelijker en stijlvoller dan voorheen, maar met de woonaccessoires van Eleonora er bij wordt je huis in een klap nog een stuk aantrekkelijker en stijlvoller dan dat je al die jaren van je eigen huis gewend was.

Als u bijvoorbeeld de verlichting bij Eleonora koopt kunt u alles in uw huis mooier uit laten komen door op een bepaalde manier de verlichtingen te gebruiken. Daarnaast maakt een mooie sierlijke spiegel het in je slaapkamer natuurlijk ook helemaal af. Zo zijn er een tal veel mogelijkheden bij Eleonora om voor te kiezen en ik kan je garanderen dat je zeker de meubelstukken of woonaccessoires gaat vinden bij Eleonora die je nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.