InterieurWonen

Een andere kijk op de muur met 3D behang

3d-behang-cole-son-mosaic-behang-1

Modern behang komt in vele patronen en kleuren en is prachtig om op de wand te zien. Niet alleen is traditioneel glad behang met een mooi printje in trek, het levensechte 3D behang maakt langzaam maar zeker ook zijn opmars in het interieur. Schitterende print, ingenieus glanzend lijnenwerk en een voelbaar reliëf zorgen ervoor dat u in het behang 3D effecten ziet, die uw ogen soms een beetje voor de gek houden. Een bijzondere soort behang voor iedereen die van zijn of haar muur een echte blikvanger wil maken.

Behang met 3D print

Een van de soorten 3D behang is het behang met een 3D print. Op deze rollen wordt veelal gespeeld met licht en schaduw, waardoor het motief diepte lijkt te hebben en uw kamer niet op lijkt te houden bij de muur. Vaak bevat dit type behang geometrische vormen waardoor dit prachtige schaduwspel goed naar voren komt. Maar ook realistische scenes en objecten zoals een typische Mediterrane straat of fraaie deuren zijn te vinden op behang met een 3D print.

3D behang met voelbare textuur

Behalve het behang met 3D print bestaat er ook behang waarop, als u er met uw hand overheen strijkt, een fysieke structuur te voelen is. Deze voelbare textuur maakt uw muur letterlijk driedimensionaal, en in combinatie met prachtig lijnenwerk lijkt het patroon zich in de dimensionale ruimte te begeven. Het bootst ook goed natuurlijke materialen zoals steen en hout na, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Speelse 3D uitstraling dankzij de dynamische lichtinval

Naast 3D print en reliëf behang is er nog een andere prachtige eyecatcher die u gezien moet hebben, namelijk het 3D behang dat met licht speelt. Met variërende lichtinval laat deze zich iedere keer weer van een andere kant zien, en maakt de wand waarop deze geplaatst is dynamisch en verleidelijk om naar te kijken. Dit optische effect wordt gecreëerd door subtiele hinten van glans toe te voegen en te werken met verschillende lijnrichtingen. Dit type behang is heel bijzonder om te zien en trekt gegarandeerd vele paren ogen naar zich toe!

Er is veel behang te vinden met deze prachtige optische effecten, de één vaak nog overtuigender dan de ander. Gebruik het om uw interieur een extra dimensie te geven, of om een leuk accent te creëren op bijvoorbeeld een houten paneel. Welk type van dit luxueuze behang u ook kiest, 3D behang zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.