InterieurWonen

Besparen op een kinderbed, zo doe je dat!

Besparen op een kinderbed, zo doe je dat!

Koop je graag een kinderbed voor een zo laag mogelijke prijs? In deze blog hebben we de 6 meest betaalbare kinderbedden voor je op een rijtje gezet.

Een simpel eenpersoonsbed

Het goedkoopste eenpersoonsbed is gemaakt uit spaanplaat en afgewerkt met een houtkleurig design. De stijl van dit bed is modern. Het is een neutraal bed dat zal passen in vele slaapkamers. De prijs van dit bed is 59 euro. Met afmetingen van 90x190cm. Ondanks dat het bedframe het goedkoopste is, is het belastbaar gewicht vrij hoog met 80kg. Daarmee vormt het bed geen probleem om het gewicht van uw kind zonder problemen te dragen.

Peuterbedden

Een peuterbed is erg leuk voor peuters, en bieden zowel een leuke als veilig tussenbed voordat er in een groot eenpersoonsbed wordt geslapen. De afmetingen van het matras zijn 140cmx70cm. Voor 89 euro kunt u een tipibed kopen. Een erg leuk bed wanneer je dochter of zoon cowboy of indiaantje speelt. Het is een bed dat zich makkelijk laat opmaken. Het is bijzonder dat dit bed niet is gemaakt van spaanplaat maar van massief hout. Dat zou je niet verwachten bij deze prijsstelling.

Kajuitbed

Een kajuitbed heeft als voordeel dat het opbergruimte onder het bed heeft. Voor €145 is een kajuitbed met de afmetingen van 90x200cm van jou. Dit kinderbed is gemaakt van massief dennenhout. Ook hier is een massief houten bed het goedkoopst binnen het assortiment. Massief houten bedden bieden ten opzichte van spaanplaat bovendien een langere levensduur. Dit bed is prijs/kwalitatief zeer goed te noemen.

Halfhoogslaper

Voor een halfhoogslaper is er meer materiaal gebruikt dan een gewoon eenpersoonsbed. Dat zie je terug in de prijs voor het goedkoopste kinderbed. De goedkoopste halfhoogslaper kost bij deze webshop €209. Hier krijg je een Scandinavisch uitziende halfhoogslaper voor, gemaakt van dennenhout dat voorzien is van een natuurlijke lak. Prijs/kwalitatief is dit een zeer goede optie. Met een belastbaar gewicht van 90kg zou in dit goedkope bed ook een jongvolwassene kunnen slapen. De bedbodem hoef je bij dit bed ook niet los te kopen. Deze wordt erbij geleverd. Dat is erg handig en scheelt je aanvullende kosten.

Hoogslaper

Een hoogslaper is ideaal voor naar schoolgaande kinderen, waarbij je onder het bed ruimte hebt om een bureau te plaatsen. Een hoogslaper is weer wat duurder dan een halfhoogslaper. De goedkoopste hoogslaper die we konden vinden kent een prijs van €319. Hiervoor krijg je een hoogslaper gemaakt uit spaanplaat. Geschikt voor een matras van 90x200cm. Ook bij dit bed is de matrasbodem inbegrepen. De spaanplaat is afgewerkt met een wit decor. Dit kun je qua kleur en motief het beste vergelijken met wit gelakt hout.Het maximaal belastbare gewicht is 80kg. Wat mooi is aan dit bed is dat je er ook direct een bureau en boekenkast bij krijgt.

Metalen bedden

Voor 75 euro konden we een eenpersoonsbed vinden met een relatief simplistisch en modern design. Niet het meest aansprekend voor jonge kinderen. Maar voor oudere kinderen is het een prima bed, dat neutraal aandoet. Het hoofd- en voeteneinde is gemaakt van metaal en is afgewerkt met een zilverkleur. Wanneer je kind zilverkleur erg mooi vindt, zal het ook graag in dit bed slapen. Dit bed is geschikt voor matrassen van 90x200cm. En is max. belastbaar met 80kg. Een voordeel van dit bed is dat je hier geen lattenbodem bij hoeft te kopen, deze is inbegrepen. Hierdoor heb je voor 75 euro een compleet bed en hoef je alleen nog maar een geschikt matras erop te leggen. In combinatie met de constructie van dit bed is de verwachting dat je met deze aankoop voor zeer weinig geld, lang kunt genieten.

Voor deze vergelijking van goedkoopste kinderbedden hebben we de volgende bron geraadpleegd: https://www.emob.be/kinderkamer/kinderbedden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *