InterieurWonen

3 redenen om een bartafel in combinatie met comfortabele barstoelen in huis te halen!

bartafel barkrukken

Was jij vroeger iemand die ieder weekend in een kroeg of café te vinden was? Of ben je dit stiekem nog wel een beetje? Dan heb je in je leven waarschijnlijk aan heel veel bars gezeten. Maar wist je dat het vandaag de dag ook steeds normaler is om een bar in eigen huis te hebben? In steeds meer moderne keukens worden deze geïntroduceerd. Daarnaast beschikken ook veel keukens vandaag de dag over een kookeiland. Deze kan in combinatie met de juiste barstoelen prima omgetoverd worden tot een echte bar. Hierdoor is het tegenwoordig echt niet meer nodig om naar de kroeg af te reizen. Je geniet simpelweg van de luxe in eigen huis.

Overweeg jij om een bar in huis te introduceren? En wil je al heel lang die prachtige bijpassende lage barstoelen bestellen? Maar twijfel je nog? Wij geven je 3 redenen om dit gewoon te doen!

1. Goed alternatief voor kleine keuken of woonkamer

In de meeste woningen zie je nog steeds een grote eettafel in de woonkamer of keuken staan. Hoewel dit natuurlijk ontzettend gezellig en praktisch kan zijn, is het lang niet in iedere woning even goed mogelijk. Wanneer je al over weinig ruimte in de keuken of woonkamer beschikt, wil je de kamer natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. Met een grote eettafel raak je al direct de nodige beschikbare ruimte kwijt. Een bar biedt dan de oplossing. Zo kan je alsnog gezellig tafelen met vrienden en familie en verlies je minder ruimte. En omdat de tafel ook nog eens de hoogte in gaat, creëer je een mooi ruimtelijk effect in jouw keuken of woonkamer.

2. Breng meer gezelligheid in de keuken

Wanneer je dol bent op koken, zal je vast wel gemerkt hebben dat dit soms een eenzame hobby is. Terwijl jij urenlang staat te kokkerellen, liggen je gezinsleden languit op de bank te kletsen. Dat is natuurlijk niet echt gezellig. Hoewel je dol bent op koken, zou jij natuurlijk ook dolgraag willen weten hoe hun dag is verlopen. Met een bar in de keuken is dit probleem gelukkig snel opgelost. Zo kan je heerlijk socializen met je familie tijdens het koken.

Hier hoef je overigens ook niet direct een bar voor te kopen. Ook een kookeiland is prima om te toveren tot een mooie bar. Schaf enkel een paar mooie barstoelen aan en je beschikt over alles wat je nodig hebt.

Bovendien brengt een bartafel natuurlijk ook nog eens enorm veel gezelligheid tijdens het eten. Je zit lekker knus bij elkaar en kunt hierdoor heerlijk van elkaars aanwezigheid genieten. Ideaal voor een romantisch diner of gezellige avond met vrienden of familie.

3. Er is ontzettend veel keus

Bartafels zijn tegenwoordig ontzettend populair. Door de groeiende vraag stijgt ook het aanbod. Daardoor zien we ze steeds meer verschillende stijlen, designs en kleuren op de markt verschijnen. Dat zorgt er dan ook voor dat je over heel veel verschillende keuzes beschikt. Of je nu op zoek bent naar een bartafel en barstoelen voor een strak Scandinavisch interieur of de voorkeur geeft aan een stoere industriële uitstraling. Mogelijkheden genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *