AlgemeenTuin

Genieten van het mediterrane leven

Genieten van het mediterrane leven

Je kunt lekker in eigen tuin genieten door het planten van een pijnboompitten boom. Daarnaast kun je lekker vanaf de laptop of tablet kijken naar Jack Grealish het jongste toptalent van Engeland. Tevens kun je met Toms schoenen bijdragen aan een betere wereld  want zij steunen veel sociale initiatieven. Hier dragen ze 33% van de winst aan af!

Geniet van verse pijnboompitten door een pijnboompitten boom

De Pijnboompit boom is een heel belangrijk item voor vele mensen. Dit komt omdat het product in de winkels vaak heel duur is. Echter duurt het wel gemiddeld zo’n 25 jaar voordat je een goede oogst hiervan kunt hebben. Vanaf deze leeftijd is de smaak van de pijnboompit het lekkerst. Ze worden gewonnen uit de binnenkant van een dennenappel. Dit wil niet zeggen dat elke dennenappel pijnboompitten heeft. Echter is het een bron van vitamine die veel mensen gebruiken bij de verrijking van een maaltijd zoals carpaccio of salade. Daarnaast zitten er ook vele soorten vitamine B in die je in weinig andere producten vindt. Tevens heeft het ook een effect op de lichamelijke conditie. Ook helpen ze tegen TBC en obesitas doordat ze een bron van pinoleenzuur vormen. Dit is tevens ook goed om hart en vaatziekten te voorkomen.

Waar kennen we Jack Grealish van?

Jack Grealish de voetballer voetbalde al op 13 jarige leeftijd voor Aston Villa. Hier heeft hij zijn hele jeugd doorgebracht op de jeugdopleiding van deze topclub. De inmiddels 26 jarige voetballer heeft al voor diverse clubs gevoetbald. Doordat zijn vader iers is heeft hij in het begin van zijn carrière ook voor Ierland gevoetbald. Vandaag de dag staat hij in de basis van het team van Engeland. Dit is immers het land waar hij zijn roots vandaan heeft en is opgevoed. De jonge speler heeft al 256 wedstrijden gespeeld en 38 doelpunten gemaakt. Hij is tevens ook tijdelijk uitgeleend geweest aan Notts County zodat hij toch kon voetballen in een elftal. Na 2 jaar is dit gestopt en is hij teruggekomen waarna hij in de basis van Aston Villa kwam te staan. Vandaag de dag heeft hij een contract bij Manchester City waar hij voor 117 miljoen aan is verkocht. Echter blijft hij zijn trouwe club Aston Villa missen omdat hij hier toch zo’n 7 seizoenen voor is uitgekomen.

De voordelen van Toms schoenen

De schoenen van Toms zijn wellicht een van de meest duurzame schoenen van de wereld. Naast het feit dat de schoenen kwalitatief in orde zijn produceren ze de schoenen ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast gaat 33% van de winst naar sociale initiatieven waarmee ze wat teruggeven aan de lokale bevolking. Zo steunen zij de gemeenschap om bewegen mogelijk te maken voor kinderen die in armoede wonen. Daarnaast proberen ze ook initiatieven te steunen die een creatieve denkwijze bevorderen. Op deze manier geven ze niet alleen iedereen toegang tot bewegen, maar ook tot het maken van nieuwe sociale contacten. Vaak kun je ook steun vinden bij de mensen die hetzelfde meemaken als dat jij zelf doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.