KeukenWonen

Een origineel keukenontwerp aan huis

Een origineel keukenontwerp aan huis

Zie je er tegenop om een nieuwe keuken uit te zoeken en daarvoor ook kilometers te rijden? Met een keukenontwerp aan huis hoef je je daar geen zorgen over te maken. De keukenspecialist komt gewoon aan huis. Zo kun je in je eigen omgeving je droomkeuken uitzoeken, op het moment dat het jou uitkomt.

Hoe zoek je een nieuwe keuken uit?

Bij het uitzoeken van een keuken komt het een en ander kijken. Je hebt waarschijnlijk een paar ideeën in je hoofd, hoe je nieuwe keuken eruit moet zien. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op de opstelling van de keukenblokken en de diepte van het aanrecht. De apparatuur die je wilt hebben is tevens van belang. Voordat je een keuken koopt, is het verstandig alvast online rond te kijken wat je aanspreekt. Hierbij gaat het om de stijl, de kleuren en de materialen die toegepast worden. Zo weet je wat je mooi vindt en ook hoe je het niet wilt hebben.

Het gemak van het keukenontwerp aan huis

Bij een keukenontwerp aan huis maak je een afspraak met een keukenspecialist. Deze komt goed voorbereid naar je toe. Je hebt zelf nu een idee van hoe je keuken eruit moet komen te zien. Tijdens het bezoek van de keukenspecialist komt dit beeld helemaal tot leven. Ook als je nog niet precies weet hoe je de nieuwe keuken wilt inrichten, komt dat tijdens de afspraak helemaal in orde. De keukenspecialist meet de ruimte op en bespreekt de mogelijkheden. Daarbij maakt hij een 3D-ontwerp, zodat je het helemaal voor je kunt zien. Daarnaast kun je tijdens het keukenontwerp aan huis voorbeelden van deurgrepen, aanrechtbladen en kranen zien. Dit geeft een duidelijke voorstelling van hoe het geheel er uiteindelijk uit komt te zien.

Van bestelling tot montage – alles in eigen beheer

Voor de afspraak van het keukenontwerp aan huis heb je uitgebreid de tijd. In twee tot drie uur worden alle opties doorgesproken. Vervolgens krijg je een offerte op basis van het gemaakte ontwerp. Indien je akkoord gaat, hoef je geen aanbetaling te doen. De bestelling wordt geplaatst en je kunt online de status van het proces volgen. Doordat alles in eigen beheer wordt uitgevoerd, kun je ervan uitgaan dat er zorgvuldig gewerkt wordt en dat er toegezien wordt op het leveren van hoge kwaliteit. Op het moment dat de keuken compleet is, wordt deze door deskundige vakmensen gemonteerd. 

Complete service bij een keukenontwerp aan huis

Bij een keukenontwerp aan huis worden niet alleen de aanrechtbladen en keukenkastjes gemonteerd. Ook de elektrische inbouwapparatuur zoals de oven, ijskast en afzuigkap maken onderdeel uit van de keukeninstallatie. Je kunt dus, na oplevering, de keuken direct gebruiken. Mochten er tijdens het installeren zich onverhoopt zaken voordoen die extra aandacht vragen, dan wordt dat, waar mogelijk, ter plaatse opgelost. 
Na installatie van de keuken kun je ook altijd vragen hebben. De standaard garantietermijn op de keuken is vijf jaar. Binnen deze periode wordt, als onderdeel van het keukenontwerp aan huis, contact met je opgenomen. Dit kun je zien als een extra service, zodat je niet alleen direct na oplevering, maar ook tijdens het gebruik kunt rekenen op een keuken die goed functioneert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.