Wonen

Waarom een mooie Scarlett 2i2 bij muzikanten zeker niet in huis mag ontbreken

Scarlett 2i2

Wie gezegend is met een talent voor zang of gitaar, weet maar al te goed hoe belangrijk het is om dit veilig en goed te kunnen beoefenen in huis. Tijd besteden aan jouw grootste hobby is van essentieel belang om lekker in je vel te zitten. Hierbij is het echter wel belangrijk dat je de juiste apparatuur aanschaft. Wanneer je vocalen of gitaarspel thuis wilt opnemen, dan is het belangrijk dat je over de juiste interface of geluidskaart beschikt. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe interface, maar lukt het je maar niet om de juiste keuze te maken? In dit artikel leggen we uit waarom een mooie scarlett 2i2 focusrite bij de échte muziekliefhebber zeker niet mag ontbreken in huis.  

Altijd een goed geluid

Geluid is voor iedere muzikant natuurlijk het allerbelangrijkste. Je kan nog zo goed zingen of gitaar spelen, maar als het geluid niet goed overkomt dan maakt dit alsnog weinig uit. Het geluid dat de Scarlett weergeeft is bijna vergelijkbaar met echt studiogeluid. Dankzij de hoogwaardige converters in de audio interface ben je altijd verzekerd van de juiste apparatuur om geluid op te nemen, te mixen of simpelweg te luisteren. Het maakt hierbij niet uit of je over een gehele thuisstudio beschikt of dit slechts in je woonkamer doet. Je beschikt iedere dag over geweldige kwaliteit om optimaal van jouw hobby te kunnen profiteren.

Snel en eenvoudig opnemen

Wanneer je aan het jammen slaat, wil je natuurlijk wel dat je dit zo snel mogelijk kunt opnemen. Niet dat je eerst allerlei dingen moet aansluiten en uren moet wachten voordat je kunt beginnen. Dan is niet alleen de spirit al helemaal verdwenen, maar zal je ook alleen overmand worden door alle handelingen die je moet uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat dit zo snel en eenvoudig mogelijk kan. Met de Scarlett is dit gelukkig wél mogelijk. Gemiddeld duurt het slechts enkele minuten voordat de vocalen of het gitaarspel is opgenomen.

Drie jaar fabrieksgarantie

Natuurlijk wil je ook zeker weten dat je lang met de Scarlett zult doen. Het is niet per se een goed apparaat en je wilt hier lang van kunnen genieten. Daarom is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de werking van de Scarlett. Gelukkig staat deze zeer betrouwbaar aangeschreven en ontvang je altijd minimaal drie jaar fabrieksgarantie op het apparaat. Hierdoor weet je zeker dat deze geheel naar wens zal zijn. Zoniet, dan ontvang je een nieuw apparaat of simpelweg je geld terug.

Hoge studio kwaliteit

Het allergrootste voordeel van de Scarlett is het fantastische geluid wat deze reproduceert. Dit is bijna vergelijkbaar met echte studio kwaliteit. Hierdoor kan je een echte studio nabootsen in jouw eigen woning. Dit is voor veel muzikanten en muziekliefhebbers dan ook de belangrijkste reden om voor een Scarlett te kiezen. Daarnaast is het apparaatje ook nog eens relatief compact en beschikt hij over een prachtige vormgeving, waardoor hij uitermate goed past binnen iedere woning. Een ware eyecatcher voor jouw hobbyruimte of gewoon in de woonkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.