InterieurWonen

De Leukste wanddecoratie in verschillende vormen

De Leukste wanddecoratie in verschillende vormen

Je hebt recent een nieuwe woning gekocht, maar er ontbreekt eigenlijk iets aan de muur. Het kan nog best wel een zoektocht zijn om leuke wanddecoratie te vinden. Vooral als je iets zoekt dat past bij je interieur. Gelukkig helpen wij je op weg met handige tips. We hebben de leukste wanddecoratie in verschillende vormen voor je verzameld. Met dit lijstje kan je eenvoudig nieuwe decoratie voor in huis vinden.

Hexagon foto’s als herinnering aan de muur

De trend van 2020 zijn deze prachtige Hexagon foto’s. Je kan verschillende “tegeltjes” aanschaffen en hier een mooie foto op laten drukken. Samen vormen de tegeltjes één groot schilderij. Het leuke van de Hexagon foto’s is dat je ze ook kan vervangen. Bijvoorbeeld als je op één foto uitgekeken bent. Je vervangt dan een Hexagon foto voor een nieuwe foto. Je kan zelfs je muur verder uitbreiden als je bijvoorbeeld recent op vakantie bent geweest of de schoolfoto’s van de kinderen binnen zijn.

Rechthoekig wandkleed voor aan de muur

Een nieuwe trend die we ook in 2020 veel tegenkomen is het wandkleed. Soms is deze uitgevoerd in een neutrale kleur. Maar we komen het wandkleed ook wel tegen in de vorm van een schilderij. De wandkleden zijn rechthoekig en hangen over een houten hanger heen. Met een klein spijkertje kan je ze aan de muur ophangen. Het is niet per se wanddecoratie voor boven de bank, maar wel om je woning extra sfeervol mee aan te kleden. Je kan de print of kleur van het kleed aanpassen aan je eigen interieur.

Cirkelvormige wandkast op de muur

Een trend die we in 2019 voor het eerst tegenkwamen is de cirkelvormige wandkast. Deze is meestal gemaakt uit hout, maar we komen ze ook in metaal tegen. De wandkast is een handzaam formaat en voorzien van vakjes. In de vakjes kan je leuke decoratie spulletjes neerzetten. Hierdoor kan je de uitstraling van je hangende wandkast telkens weer veranderen. Met kerst kan je er bijvoorbeeld kerstdecoratie inzetten en in de lente heerlijk geurende lentebloemen. Je kan echt alle kanten op met een cirkelvormige wandkast.

Metalen vormen voor aan de muur

Met metalen vormen voor aan de muur creëer je een soort levend kunstwerk waar heel veel diepte in zit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor metalen borden of veren uit metaal. Er is een hoop mogelijk op dit gebied. We zien hierin echt een trend en steeds meer verschillende vormen worden uit hout gemaakt en voorzien van een kleurtje. Je kan de kleur weer afstemmen aan de hand van je eigen interieur.

Wereldkaart van hout

Dit is eigenlijk de trend onder reizigers en we zien hem steeds meer terugkomen: de wereldkaart van hout of metaal. Als je voor hout kiest, dan kan je er speciale pins bij kopen. Met deze pins geef je aan waar op de wereld je al geweest bent. Het is een leuke manier om je wereldreizen bij te houden, maar ook om je woning te decoreren. Je kan de wereldkaart bijvoorbeeld boven de eettafel of bank hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.