SlaapkamerWonen

Een leuk eenpersoonsbed is niet saai!

Een leuk eenpersoonsbed is niet saai!

Gewone eenpersoonsbedden hebben een beetje het imago saai te zijn. Maar dat is voor een groot deel echt een mythe. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke eenpersoonsbedden voor kinderen te vinden. Het hangt er echt vanaf wat je zelf en jouw kind mooi vindt. In dit blogartikel vind je vele eenpersoonsbedden die alles behalve saai zijn.

Autobedden

Voor stoere jongens heb je bijvoorbeeld zeer mooie autobedden. Sommige van deze bedden zien er vrij realistisch uit, en bevatten zelfs echte uitstekende chromen velgen en wielen. Dat is toch supervet. Hoe kan je dat nou saai noemen. Snellere bedden dan een autobed bestaat niet. Vaak kun je voor deze bedden ook leuke andere bijpassende kinder meubelstukken kopen in auto thema. Een thema autobed waarvoor je echt veel verschillende meubelstukken kunt vinden is Disneys’ Cars. Hiermee kun je een gehele kinderkamer mee inrichten in de favoriete serie van je kind. Hiermee ben je echt wel de leukste ouder!

Tipibedden

Een tipibed is een zeer laag eenpersoonsbed, maar je kind slaapt zeker niet op de grond. Het bed heeft door de tipi vorm een zeer gezellige uitstraling. Vooral jonge meiden vallen voor dit type bed. Het is een elegant en speels bedtype, zonder te uitgesproken te zijn. En het bevordert de huiselijke sfeer van de slaapkamer. Het geeft je dochter of zoon een extra gevoel van geborgenheid.

Prinsessenbedden

Nog een ander type bed dat totaal niet saai is, en juist de fantasie zeer zal prikkelen, is een prinsessenbed. Hiermee waant je dochter zich een echte prinses. Deze bedden zijn vaak rijk versierd, en vallen lekker op in de kleur roze. Vaak zijn deze bedden ook voorzien van een of meerdere afgebeelde prinsessen. Zoals de prinsessen die je in de Disney films tegenkomt bijvoorbeeld.

Hemelbedden

 Ook hemelbedden kun je echt niet saai noemen! Deze bedden zijn erg elegant en wanneer je deze voorziet van leuke bijpassende gordijnen of hemeldak erg dromerig, romantisch en lieflijk. Hemelbedden kun je vinden in zeer uiteenlopende designs. Van een meer Scandinavische, strakke moderne uitstraling, tot meer klassiek.

Op zoek naar meer inspiratie voor leuke, hippe en avontuurlijke eenpersoonsbedden? Hier kun je gerust een leuk eenpersoonsbed kopen. Specifiek op zoek naar witte eenpersoonsbedden? Ook binnen de kleur wit zijn er genoeg kinderbedden te vinden die niet saai zijn. Het hangt er natuurlijk af van wat je zelf saai vindt. Wat je verder bij een wit eenpersoonsbed ook gemakkelijk kunt doen, is deze beschilderen met een design dat jullie erg aanspreekt! Succes in de zoektocht naar een leuk bed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.