Wonen

Bestel een rolluik op maat en naar wens

Bestel een rolluik op maat en naar wens

Iedere raam, vitrine en deur is anders. Daarom is een maatwerk rolluik de enige optie wanneer je wilt gaan bestellen. Een rolluik op maat prijs is bij vele aanbieders niet direct zelf te berekenen, je moet in vele gevallen een offerte aanvragen, en na een paar dagen krijg je een offerte toegestuurd. Dat is niet meer nodig! Je kunt namelijk direct een prijs berekenen via de webwinkel van Rolluiken33.nl. Online kun je stap voor stap compleet naar wens je rolluik opstellen en vul je ook het formaat in. Op basis van die wensen krijg je direct een prijs te zien en kun je ook een bestelling plaatsen. Wacht dus niet langer, rolluiken kopen: Rolluiken33.nl. Bezoek de webwinkel en ga direct een bestelling plaatsen. 

De 8 stappen die je moet doorlopen bij het bestellen van een rolluik

Wanneer je online een bestelling wilt plaatsen of simpelweg een prijsopgave wilt, doorloop je 8 stappen bij Rolluiken33.nl.

Stap 1: Het formaat

In de eerste stap vul je het formaat in van jouw gewenste rolluik. In deze stap vul je altijd (!) de maat van het gat in. In de vervolgstappen kun je kiezen of je jouw rolluik in de dag (tegen de kozijn) of op de dag (tegen de muur) wilt gaan verwerken.

Stap 2: De bediening

In deze stap ga je kiezen hoe je jouw rolluik wilt gaan bedienen. Je kunt kiezen voor handbediening met een opwinder, of je kunt kiezen elektrische bediening d.m.v. een schakelaar of afstandsbediening. Op basis van jouw wensen, verschijnen er opties en kun je kiezen welke type opwinder, schakelaar of afstandsbediening jij wilt gaan bestellen.

Stap 3: Montagewijze

De derde stap is bedoeld voor de montagewijze. In de eerste stap heb je de maat van het gat opgegeven. Je kunt kiezen voor in de dag of op de dag. Wanneer je kiest voor op de dag, komt het rolluik tegen de muur aan en wordt het rolluik breder en hoger. Wanneer je kiest voor in de dag, monteer je het rolluik op het kozijn en blijft de maatvoering gelijk.

Stap 4: Kastvorm

Je kunt kiezen voor 3 verschillende kastvormen. De afgeschuinde kast is de meest toegepaste kastvorm. De halfronde en rechte kastvorm zijn leverbaar tegen een meerprijs.

Stap 5: Kleur van de omkasting

Hier kun je de kleur van de kast en geleiders kiezen. Je hebt de keuze uit 9 tot 12 RAL-kleuren (afhankelijk van de type rolluik)

Stap 6: Kleur van de lamellen

In de zesde stap kies je voor een kleur van de lamellen. Bij deze stap geldt ook weer, je hebt keuze uit 9-12 RAL-kleuren afhankelijk van de type rolluik die je kiest.

Stap 7: Hoeklijn

Heb je geen natuurlijke aanslagpunt zoals een vensterbank? Dan heb je een hoeklijn nodig. Het rolluik moet namelijk een eindafslag hebben en wanneer je geen natuurlijke aanslagpunt hebt, kun je deze niet instellen. Is er wel een natuurlijke aanslagpunt? Dan kun je kiezen voor geen hoeklijn.

Stap 8: Rolluik slot

Gebruik je het rolluik voor extra beveiliging? Overweeg dan om een rolluik slot toe te passen. Wanneer je kiest voor een rolluik slot, kun je de lamellen niet omhoog halen, wat zorgt voor extra veiligheid.

Nadat je alle 8 stappen hebt doorlopen, krijg je een prijs te zien van jouw samengestelde rolluik. Je kunt deze vervolgens direct online bestellen door de rolluiken in de winkelmand te stoppen. Rolluiken33 heeft drie rolluikmerken. De meest toegepaste merk in Nederland is de Heroal rolluik. Deze kun je ook meteen online berekenen en bestellen. Ga de Heroal rolluik bij Rolluiken33.nl bekijken. De meest toegepaste merk in Nederland is de Heroal rolluik.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *