AlgemeenTuin

Picknick in het park met tuinmeubelen

Picknick in het park met tuinmeubelen

In de zomer kun je zeker een leuke picknick houden. Je hebt hier alleen een leuk park voor nodig. In dit artikel bespreken wij hoe je de picknick in het park nog leuker maakt dan normaal. Hiervoor heb je dus gezellige vrienden nodig en natuurlijk andere benodigdheden. Tuinmeubelen zijn altijd handig om mee te nemen naar het park. Zo verzeker je jezelf van een goede zit plek en hoef je niet op het gras te zitten met jouw kleren. Neem voorbeelden aan andere in het park en gedraag netjes tijdens de picknick. Zit lekker achterover op jouw tuinmeubels en geniet van een heerlijke zomerdag.

Neem je eigen meubels mee

De beste manier om tuinmeubels mee te nemen is door gewoon jouw eigen producten mee te nemen. Deze producten worden voornamelijk gebruikt om er het beste van te maken. Het is anders als jij een heerlijke lange tuinstoel hebt met wat kussens om lekker achterover op te liggen in het park. Veel mensen zitten op het gras. Het gras is natuurlijk ook zacht, maar met je eigen meubels is het toch wel wat lekkerder zitten in het park. Kijk daarom naar manieren hoe jij simpel jouw tuinmeubels zou kunnen meenemen naar een park.

Picknick mandjes en kleedjes

Je gaat dus ook gewoon een picknick houden. Het is lekker weer de zon schijnt fel en er zijn geen wolken aan de lucht. Het is dan belangrijk om alvast van tevoren de boodschappen te doen. Kijk dan bijvoorbeeld naar waar jij de boodschappen gaat doen. je moet dus een goed mandje hebben om zoals p elke foto en in elke film de picknick wordt geportretteerd. Een rieten mandje met een geruit kleedje met daaruit stekend een grote stokbrood.

Het zijn natuurlijk mooie plaatjes om aan te denken en misschien is het wel een goed idee om dezelfde producten te gebruiken voor jouw picknick. Je hebt immers toch een mand nodig om alle andere etenswaren in te etten. Daarnaast is het handig om de mand en alle andere etenswaren end rankjes etc. op een kleedje te leggen.

Kant en klaar voedsel

Als jij gaat picknicken is het slim om al jouw voedsel al helemaal klaar te hebben. Zo kost het jou minder moeite om tijdens de picknick nog allerlei etenswaren klaar te maken. Je hebt de beste tuinmeubels al meegenomen vanuit huis, je hebt een nieuw mandje en kleedje gekocht en nu heb je ook nog voedsel dat al helemaal is klaargemaakt. Je picknick kan in feite niet meer stuk. Het is anders als jij al het eten nog moet klaarmaken. De mensen met wie jij lekker wilt relaxen hebben vast honger en willen ook graag een hapje eten. Een ander goed idee is een coolbox, met deze bij jouw picknick ben je ook voorzien van heerlijke koude drankjes in de hete zon.

Je hoeft het niet alleen te doen

Na het lezen van de alinea’s denk je misschien dat het allemaal wel veel werk is om een picknick te starten. Het is belangrijk dat je weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. Spreek samen met jouw vrienden af wat de beste manier is om de taken te verdelen. Iemand zorgt voor de meubels van de tuin, de ander zorg voor de rest van de benodigdheden  zoals kleedjes, kussens en mandjes en de ander zorgt er weer voor dat er lekker genoten kan worden van heerlijk hapjes en broodjes tijdens de picknick.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.