AlgemeenSlaapkamerWonen

Nieuwe uitstraling in huis met renovlies

Behang rollen

Renovliesbehang geeft een rustige uitstraling en is een makkelijke manier om de muur te behangen. Verder is het een budgetvariant waardoor renovlies goedkoop is in gebruik. Dit materiaal bestaat uit en papier en vezels en vangt ook haarscheurtjes op. Verder geeft renovlies een egaliserend resultaat. Lees meer over renovlies en andere soorten behang om jouw huis een update te geven in deze blog!

Alle informatie over renovlies op een rijtje

Renovlies wordt al een hele tijd gebruikt als behang. Nu is het vooral in nieuwbouwwoningen populair. En dat is niet zo raar want renovlies is namelijk damp open. Hierdoor kan het niet gaan zweten achter het renovlies en op die manier kunnen er ook geen ziektekiemen ontstaan. Door renovlies te gebruiken in combinatie met een minerale muurwerf heb je zo min mogelijk kans op het ontstaan van schimmels. Zo gaat het aanbrengen van renovlies erg makkelijk. Eerst moet je de muren voorstrijken met een voorstrijk. Dit laat je vervolgens een paar uur drogen. Vervolgens breng je het renovlies aan op de muur en moet het een dag drogen. Voor een mooi resultaat saus je het twee keer over. Toch kan het saai zijn om de muren egaal te houden. Fotobehang van vliesbehang.nl zorgt voor meer kleur in huis.

Bijzonder fotobehang met toffe design en patronen

Qua fotobehang is er zoveel keuze. Je kunt uit verschillende designs en patronen kon kiezen. Zo is er bijvoorbeeld fotobehang met bloemen wat er toepasselijk is een ruimte met natuurlijke accenten. Ook is er een variant met plantjes aan de muur. Ideaal voor diegenen onder ons die geen groene vingers hebben maar toch de natuur in huis willen halen. Verder gaat het aanbrengen van het fotobehang erg eenvoudig. Allereerst is het van belang dat je even checkt of er geen oneffenheden om de muur zijn voordat je het behang aanbrengt. Terwijl je het behang aanbrengt moet je even een emmer met lauw water vullen zodat je lijm van het behang kunt halen, mocht dat onverhoopt op het behang komen. Dep het lijm eraf met lauw water, anders heb je kans dat de inkt gaat oplossen. Dat zou zonde zijn!

Jouw muur weer zo goed als nieuw

Het is echt balen als je ontdekt dat er scheuren zijn gekomen in de muur die je net hebt gestuukt. Door er glasvezelbehang op te doen zie je er niks meer van en zien je muren er weer zo goed als nieuw uit. Door een behanger van glasvezelbehangers.nl in te huren wordt al het werk uit handen gekomen. Zij zorgen voor al het werk rondom het aanbrengen van het behang. Zo worden de rollen met glasvezelbehang bij jou gebracht en gaan zij daar mee aan de slag. Het glasvezellijm en het glasvezelbehang wordt zo voor je aangebracht. Verder zullen zij alles eenmalig voor je sausen. Erg handig dat deze service bestaat zo wordt al het werk uit handen genomen en kun jij focussen op de inrichting van jouw interieur. Dan is de volgende keuze een matchende vloer die bij je nieuwe behang past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.