InterieurKeukenWonen

Gebruik een living wall voor het ontwerp van de keuken

Living wall

Een living wall biedt dé uitkomst voor mensen die het moeilijk vinden om wijs te worden uit een tekening van de nieuwe keuken. De living wall geeft je de mogelijkheid om het gevoel van de nieuwe keuken zelf te ervaren. Dit gigantische beeldscherm kan precies aantonen hoe al jouw wensen er in de realiteit uit gaan zien. Dat biedt ontzettend veel interessante mogelijkheden. Geen gedoe meer tijdens het kiezen van de juiste tegels, geen eeuwenlang geruzie meer over de hoeveelheid bewegingsruimte die aanwezig is tussen het kookeiland en de rest van de woning en bovenal geen vragen meer waar je het antwoord niet op weet. Past de vloer wel bij de witjes tegels? Geen probleem! We bekijken het in de living wall!

Hulpmiddel voor de klant of de ontwerper?

De living wall biedt niet alleen een uitkomst voor de klant, maar ook voor de ontwerper. Ook als ontwerper is het soms lastig om antwoord te geven op huis gerelateerde vragen. Zij weten niet precies hoe jouw huis er van binnenuit uitziet en kunnen enkel een voorstelling maken op basis van de doorgegeven afmetingen. Door middel van de living wall krijgen zij de mogelijkheid om de woning van de klant tot in precieze uit te werken. Hierdoor krijgen ook zij een idee en gevoel bij het ontwerp en weten ze precies te vertellen wat nodig is om de keuken perfect bij de woning aan te laten sluiten. Bovendien is het voor de ontwerper nu ook mogelijk om een ontwerp direct aan te passen, zonder dat daar eerst weer uren of dagen overheen gaan. Terwijl ze in gesprek gaan met de klant kunnen ze de kleur en het materiaal van de keukenkastjes veranderen of iets wijzigen in de indeling. Dat geeft de klant het gevoel dichter bij het ontwerp betrokken te zijn én dat is uiteraard waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Wist je dat de living wall jouw keuken op ware grootte kan nabootsen? Het scherm is levensgroot en geeft de klant de mogelijkheid om in een showroom met hun eigen ontworpen keuken te stappen. Het is net alsof je jouw eigen woning van een afstandje bekijkt én nu met de aanwinst van jouw prachtige, nieuwe keuken. Bijzonder, nietwaar?

Wie maakt er gebruik van de living wall?

Ondanks dat de living wall een zeer populaire keuze is voor zowel klant als ontwerper, zijn er slechts nog maar weinig bedrijven die ook daadwerkelijk gebruik maken van dit programma. Dit heeft niet alleen te maken met de kosten voor het programma, maar ook met de vereiste kennis. Niet iedereen heeft de ervaring of skills om ook daadwerkelijk met living wall te werken. Naar verwachting zullen het aantal bedrijven dat aan de slag gaat met het programma zeker stijgen. Wij hopen dan ook op een succesvolle toekomst voor living wall, zodat meer mensen gebruik kunnen maken van deze innovatieve manier van ontwerpen. Een manier waarbij zowel klant als ontwerper nauw betrokken is.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.