InterieurWonen

Gietvloer als dé woonbasic in je interieur

Gietvloer als dé woonbasic in je interieur

Een gietvloer is dé perfecte woonbasic in je interieur. Er zijn enorm veel kanten mee op te gaan als het gaat om design en kleur. De vele uitvoeringen met een strakke look als vaststaand element maken het tot een basis die geschikt is voor alle interieurs. Gietvloeren zijn te onderscheiden in de originele kunsthars vloeren en in variaties daarop. Bijvoorbeeld woonbeton dat cementgebonden en kunsthars als toevoeging heeft. Een PU gietvloer bestaat uit kunsthars en in alle denkbare kleuren als woonbasic in uw interieur te plaatsen.

Waarom een gietvloer de ideale woonbasic is

Een gietvloer is een ideale woonbasic omdat u het design creëert dat u wenst. De uitstraling van de vloer is in huis een van de belangrijkste aspecten. Het liefst met daarbij de ervaring van het ultieme comfort en gemak in onderhoud. Dat zijn nu precies twee kenmerken die eveneens van toepassing zijn op gietvloeren. Deze mix van belangrijke eigenschappen komt perfect naar voren in alle soorten gietvloeren. Qua design is er niet aan te tippen met de geweldige feel en look.

Het is eveneens een ideale woonbasic omdat het een hygiënische vloer betreft. Er zijn geen naadjes te vinden in het ononderbroken geheel van de gietvloer. In het verlengde daarvan ligt meteen ook dat de schoonmaak gemakkelijk is. Vuil, stof en vloeistof blijven op het oppervlak aanwezig en klemmen zich niet vast aan de vloer. Het is niet nodig om de gietvloer groot onderhoud te geven. Alleen de afwerking van de vloer in de vorm van de toplaag is na ongeveer een jaar of acht aan vervanging toe. Dit zijn allemaal redenen waarom een gietvloer de ideale woonbasic is.

Gietvloer samenstellen naar eigen voorkeur

U krijgt bij een gietvloerspecialist als G-vloer altijd de gelegenheid om uw gietvloer als woonbasic samen te stellen. De expertise zet het bedrijf in om mee te denken en uw wensen concreet vorm te geven. Dat is het allerbeste om tot de perfecte woonbasic te komen. Het scheelt natuurlijk ook dat er met gietvloeren zoveel mogelijkheden zijn. Daardoor zijn er veel keuzes te maken en krijgt u een gietvloer als woonbasic op maat.

Perfecte keuze voor nieuwbouw

Een gietvloer is de woonbasic voor nieuwbouwhuizen. De vraag ernaar laat zien dat het een echte woontrend is voor nieuwbouwwoningen. Het strakke en eigentijdse karakter zijn nu eenmaal populair net als het gemak en de duurzaamheid. Er is nog een leuk voordeel te behalen als de keuze valt op een gietvloer voor nieuwbouw.

Dat is misschien een voordeel dat niet bij iedereen bekend is. Het enige wat nodig is om van het voordeel te profiteren is een deel van de nieuwe buren te mobiliseren. Des te meer m2 er gelegd gaan worden aan gietvloeren binnen het project des te lager de m2 prijs gaat zijn. Het is natuurlijk een voordeel als de gietvloer prijs per m2 daalt.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.