InterieurWonen

Een moderne inrichting vraagt om een gietvloer

moderne inrichting vraagt om een gietvloer

Als je van een modern ingerichte woning houdt dan past een gietvloer daar prima bij. Er zijn verschillende soorten gietvloeren leverbaar. Zo kun je kiezen voor een betonlook vloer. Dat klinkt misschien een beetje alsof je een winkelvloer in je woonkamer laat leggen, maar niets is minder waar. Een gietvloer met betonvloercoating past in ieder interieur. Bovendien kies je voor een vloer waar je vele jaren plezier van zal hebben.

Welke gietvloer past in jouw interieur?

De ene gietvloer is de andere niet. Als je besluit om een gietvloer te nemen kun je kiezen uit tientallen mogelijkheden. Een  veel gebruikte vloer is de epoxy gietvloer. Deze vloer is sterk en duurzaam en daardoor ook geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Je kunt inspiratie opdoen voor epoxyvloeren op de website van Epoxywinkel.nl. Hier worden prachtige vloeren gepresenteerd waarmee je ieder vertrek een fraaie make over kunt geven. Een epoxyvloer past bovendien bij diverse woonstijlen.

Welke gietvloer past in jouw interieur?

Steeds meer mensen kiezen voor een gemakkelijke vloer

Een epoxyvloer of ander soort gietvloer is niet alleen mooi. Het is ook een hele gemakkelijke vloer als het gaat om het onderhoud. Je kunt de vloer stofzuigen of gebruik een huisbezem voor het losse vuil. Indien nodig kan de vloer worden gedweild met een mild schoonmaakmiddel. Dat is eigenlijk alles. De kans op schade is vrij klein omdat de vloer zo hard is dat er niet meteen schade ontstaat als je eens wat laat vallen. Vlekken krijg je ook niet snel omdat je gietvloer wordt voorzien van een beschermende laag die voorkomt dat vloeistoffen in de vloer kunnen trekken en zo ontsierende vlekken kunnen veroorzaken.

Steeds meer mensen kiezen voor een gemakkelijke vloer

Online shoppen voor een mooie gietvloer

Je kunt heel gemakkelijk online shoppen als je een mooie epoxyvloer of betonlook gietvloer wilt kopen. Het voordeel van online winkelen is dat je dit op ieder gewenst moment kunt doen, ook ’s avonds en in het weekend. Je bent immers niet afhankelijk van openingstijden. Als je een idee hebt van wat voor vloer het moet worden kun je een showroom bezoeken om deze in het echt te zien en dan kun je ook direct het materiaal aanschaffen. Al kan dat uiteraard ook op een later moment.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.