Wonen

De leukste legpuzzels om deze Coronatijd door te komen

Puzzelen

Nederlanders zijn de laatste tijd massaal weer aan het puzzelen geslagen. Jij misschien ook wel? Het is ook een leuke en tegelijkertijd ontspannende activiteit. Bovendien train je je hersenen er ook nog eens mee. Win-win situatie dus. Door te puzzelen leid je je zelf namelijk even af van al het vervelende nieuws. Een goede manier om je hoofd leeg te maken maar wel ondertussen aandachtig met iets anders bezig te zijn. Door te puzzelen verdwijnt stress snel naar de achtergrond. Daarom worden er in deze blog de leukste legpuzzels van dit moment op een rijtje gezet, waaronder de jan van haasteren puzzels.

Geef een puzzel als cadeautje aan je opa of oma

Naast dat je het zelf misschien leuk vindt om te puzzelen is het ook leuk om een puzzel weg te geven als cadeau. Zo kun je puzzels online kopen voor ouderen om je opa of oma of je vader of moeder mee op te vrolijken. Geef naast de puzzel lekkere borrelhapjes cadeau en het corona survival pakket is compleet! De puzzels die speciaal gemaakt zijn voor ouderen hebben wat grotere stukjes. Ideaal dus als je wat slechter kunt zien maar nog wel graag wilt puzzelen. Er zijn verschillende soorten puzzels van verkrijgbaar die variëren van 100 tot 500 stukjes.

Maak je Disney verslaving compleet met een Disney puzzel

Helemaal fan van Disney en klaar om even uit de realiteit te stappen? Met een disney puzzel 1000 stukjes stap je voor eventjes in een andere wereld. Iedereen is wel bekend met de Disney films dus daarom is het maken van een Disney puzzel geschikt voor het hele gezin. Puzzelplezier gegarandeerd met de puzzels van Frozen, Toy Story 4 en Peter Pan! Wist je dat je de Disney puzzels ook erg leuk kunt gebruiken als decoratie item? Lijst ze in een mooie lijst en hang ze op in de kinderkamer.

Grappige puzzels met verstopte geheimpjes

Wie kent ze niet? De jan van haasteren puzzels zijn al jaren razend populair. Jan van Haasteren tekent al vele jaren komische illustraties voor puzzels. En dat gebeuren heeft hij niet een dag klaar. Kijk maar eens naar alle details in de puzzels. Als je goed kijkt weet je waarom hij ongeveer twee maanden over doet om één tekening te maken. Al zijn puzzels staan bekend om de details, verborgen humor en verstopte geheimpjes. Als liefhebber van Jan van Haasteren weet je vast en zeker waar je naar op zoek moet gaan in zijn puzzels. Het blijft iedere keer weer een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar dat losse handje of een haaienvin. Een ding is zeker: een puzzel van Jan van Haasteren zal je nooit gaan vervelen. Tijdens het puzzelen verschijnt er sowieso een glimlach op je gezicht zodra je weer een van zijn grapjes hebt ontdekt.

Puzzels met een verhaal

De heye marino degano puzzels staan bekend om de boodschap die in de puzzels zit verwerkt. Soms hebben slechte tijden namelijk ook hun goede punten. Marino Degano gebruikte bijvoorbeeld het verplicht thuisblijven om zijn monumentale puzzel ‘Protest’ bij te werken. Zo vind je nu puzzels met de meest relevante nieuwsonderwerpen die zijn gemaakt door Marino Degano. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel met ‘Friday for Future’ in het midden, of ‘Safe the Climate’. Een ander belangrijk voorbeeld is ‘Stop The Virus’.  Hierbij past het volgende motto: maak puzzels en blijf zo veel mogelijk thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.