InterieurTuinWonen

Het hele jaar door heerlijk buiten of binnen zitten

We zien allemaal uit naar de zomer om weer heerlijk buiten te zitten. De kinderen spelen in de tuin en de ouders lezen een boek of drinken een kop koffie. Daar wordt iedereen alleen maar blij van. Toch kan een middagje in de zon ook teveel van het goede zijn. De hele dag die warme zonnestralen op je huid. Dat is niet alleen ongezond, maar ook niet zo prettig.

Om die reden kiezen steeds meer mensen voor en schaduwdoek rechthoek. Een schaduwdoek rechthoek is makkelijk in je tuin op te spannen en neemt nauwelijks ruimte in beslag.

Voordelen van een schaduwdoek rechthoek

We verlangen allemaal naar wat zonnestralen, maar teveel is teveel. Niemand zit te wachten op een zonnesteek. Een schaduwdoek rechthoek kan dan uitkomst bieden. Naast het voorzien van schaduw heeft het nog een aantal andere voordelen:

  • Bescherming tegen Uv-stralen.

Een schaduwdoek houdt ongeveer 85 % van de Uv-straling tegen.

  • Verkrijgbaar in verschillende maten.

Kies een grote of kleine schaduwdoek om je te beschermen tegen de zon.

  • Blijft goed vastzitten ook als het hard waait.

Daar waar je een parasol moet inklappen als het stevig waait, blijft je schaduwdoek zonder probleem vastzitten.

  • Ruimtebesparend.

Een parasol neemt ruimte in beslag. De voet zit vaak in de weg en er is minder plaats voor je tuinmeubelen. Ook in de winter neemt hij plaats in als je hem ergens opslaat. Een schaduwdoek daarentegen vouw je op en leg je in de kast.

Buiten zitten als het al wat kouder wordt

Als het ’s avonds sneller afkoelt, is het minder leuk om langer buiten te zitten. Met een warmte lamp buiten verwarm je je terras nog tot in de late uurtjes. Hierdoor is het mogelijk om nog lekker lang buiten te genieten van je avond.

Het is wel belangrijk dat je voor een warmte lamp buiten op zoek gaat naar het model dat past bij jouw terras. Hiervoor is het belangrijk dat je de oppervlakte meet. Zo weet je hoe sterk je warmte lamp moet zijn en hoeveel je er nodig hebt. Is jouw terras open? Dan heb je een ander type warmte lamp nodig dan wanneer je terras afgesloten is. Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een warmte lamp met infrarood of een heerlijke warmtestraler.

Gezellig binnen als het buiten te koud is

Wordt het buiten echt te koud maak het binnen dan gezellig en warm met een elektrische haard. Laat deze mooi inbouwen in je oude open haard of gewoon in een muur. Met de ontwikkelingen van de laatste jaren en nieuwe technologieën krijg je met deze haard een heel realistisch vuurbeeld. Zo zit je met familie of vrienden heerlijk aan de haard zonder dat je hout moet halen. Je huis blijft schoon en rookvrij dankzij deze elektrische haard van de nieuwe generatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.